Kontor til leje i Aarhus City

Kontor i Aarhus C

Aarhus City er det centrale Aarhus, der dækker Midtbyen samt områderne inden for Ringgaderne fra Trøjborg i nord, Langenæs i syd og havnefronten i øst.  

Området er præget af tæt bebyggelse med ældre smukke bygninger samt et stort antal af kontor og butikslokaler. I øst vil du kunne finde den nye havnebydel Nordhavnen, der er under ombygning. Den vil i fremtiden kunne rumme mange arbejdspladser med kontorlejemål, kontorer og kontorfællesskaber. 

Find ledigt kontor til leje i Aarhus C

Kontor til leje i Aarhus C  Kontorlokaler Aarhus C  Kontor leje Aarhus

Leder du efter et ledigt kontor i Aarhus City, vil du primært kunne finde både større og mindre kontorlokaler til leje i området omkring Domkirken. I Aarhus City’s mange stræder og torve, er antallet af kontorer ligeledes højt. 

Mangler du kontorplads, og er du på udkig efter et nyt kontor til din virksomhed? Så kan du med fordel læse videre, og få information om områderne i Aarhus City og mulighederne for leje af kontorlokaler.

  • Midtbyen, Filmbyen, den ny bydel Nordhavnen
  • Vesterbro, Øgadekvarteret, Trøjborg
  • Frederiksbjerg, Langenæs

Find Kontorlokaler i Aarhus Havn

Aarhus Havn er en moderne havn som huser en række unikke kontorlokaler. Aarhus Havn er en stor international containerhavn og er derudover Vestdanmarks største færgehavn. Er din virksomhed på udkig efter kontorlokaler i et industrielt, internationalt og let tilgængeligt område, så kan det være en god idé at se på ledig kontor leje i Aarhus Havn. Nedenstående kontorlokaler er beliggende i den sydlige del af Aarhus Havn. Har du og din virksomhed et ønske om at fastsætte jer i en smuk international beliggenhed, så kan i med fordel se på nedenstående kontor.

Udlejede Kontorlokaler i Aarhus C

Statistik for Aarhus City

  • Indbyggertal i Aarhus City: 56.566
  • Antal husstande 35.039
  • Antal kontorlokaler: 1.609
  • Antal butikker: 1.405

Bliv klogere på Aarhus

Ønsker du kontorlokaler til leje i Aarhus, kan du med fordel se nedenstående video og blive klogere på denne spændende by.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Kontorlokaler til Leje

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller.

I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - . eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkost-
ninger.

Find servicerede kontorer til leje:

» Besøg Kontorfællesskaber.dk

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Stift Anpartsselskab

Skal du have stiftet dit selskab hurtigt? Hos Apspartner.dk kan du nemt og hurtigt bestille din aps-licens, og slippe for at håndtere dokumenterne selv. Læs mere om Aps-stiftelse på ApsPartner.dk

A4 papir til døren i Aarhus

Vælg kvalitets-papir med hurtig og grøn levering hos A4papir.dk - det gavner både miljø og printer.

Få A4 papir nemt og hurtigt i Aarhus

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

EmediateAd