Kontor i Aarhus Syd

Kontor i Aarhus Syd

Aarhus Syd omfatter områderne syd for Søndre Ringgade og huser to store bydele ved navn Højbjerg og Vibe. Aarhus Syd er hovedsæde for en række store danske virksomheder som fx Arla Foods, Jyllandsposten, Energi Danmark og olieselskabet OK.

Leder du efter et kontor i Aarhus Syd, vil du primært kunne finde kontorlokaler i Højbjergs kontor og erhvervskvarterer. Kvartererne rummer attraktive kontorlokaler, velindrettet kontorer samt kontorhoteller og kontorfællesskaber, hvor du kan leje et kontor eller blot en arbejdsplads og dele faciliteter med en række andre virksomheder. Du vil også kunne finde en række kontorer til leje i byerne Tranbjerg og Mårslet, der ligger syd for Højbjerg.

Mangler du kontorplads, og er du på udkig efter nye kontorlokaler til leje i Aarhus Syd? Så kan du med fordel læse videre og danne dig et overblik over ledige kontorlokaler i områderne.

Find kontorlokaler til leje i Aarhus Syd

Statistik for Aarhus S

Indbyggertal i Aarhus Syd: 66.587

Antal husstande 29.066

Antal kontorer: 740

Antal butikker: 262

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit