Kontor til leje i Grenå, Ebeltoft og Djursland

Grenaa - En havneby

Kontorlokaler i Grenå

Grenå er en by, der ligger 60 kilometer øst for Aarhus. Grenå er en moderne erhvervsby med mange industriområder. Leder du efter et kontor i Grenå, vil du kunne finde ledige kontorlokaler i Erhvervsparken A/S på Kattegatvej, der huser en række attraktive mindre kontorer. 

Du vil ligeledes kunne finde kontorlokaler i den nye bydel Åbyen, der rummer en lang række nybyggede og moderne kontorer i mange størrelser.

Find kontorlokaler til leje i Grenå

Kontor i Ebeloft

Mangler du mere kontorplads, og er du på udkig efter et kontor i Ebeltoft? Så vil det være muligt at finde kontorlokaler Ebeltofts erhvervsområder, der blandt andet tæller Erhvervsparken. Erhvervsparken ligger øst for bykernen og huser eftertragtede kontorer, til en lavere pris end de kontorer, du vil kunne finde tættere på Aarhus.

Kontor til leje på Djursland

Med hensyn til kontor til leje er Djursland eftertragtet af kreative virksomheder inden for den grafiske branche. Leder du efter et kontor i Djursland, vil du nemt kunne finde store og rummelige kontorlokaler i byen.

Statistik for Aarhus Syd

Indbyggertal i Aarhus Syd: 66.587

Antal husstande 29.066

Antal kontorer: 740

Antal butikker: 262

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit