Leje af kontor i Hjortshøj, Egå og Skæring

Kontorlokaler i Aarhus

Området omkring Hjortshøj Egå og Skæring rummer et attraktivt havnemiljø med promenade, der tiltrækker en masse mennesker. 

Hjortshøj Egå tilbyder derudover et attraktivt parcelkvarter samt et mindre erhvervsområder, der rummer kontorlokaler. 

Kunne du godt bruge ekstra kontorplads, og leder du efter et kontor i området? Så rummer området omkring Hjortshøj Egå både kontorer, kontorhoteller samt kontorfællesskaber, hvor du har mulighed for at leje et kontor eller blot en arbejdsplads med en række services. 

Se kontorlokaler til leje i Hjortshøj

Statistik for Aarhus Nord

Indbyggertal i Aarhus Nord: 70.641

Antal husstande 31.418

Antal kontorer: 870

Antal butikker: 395

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit