Kontorlokaler i Højbjerg, Holme og Skåne

Kontor i Højbjerg

Højbjerg er et attraktivt sted for kontorlokaler, da området har en central beliggenhed. Leder du efter et kontor i Højbjerg, rummer området en række erhvervskvarterer, der huser eftertragtede kontorlokaler, velindrettet kontorer samt kontorhoteller og kontorfællesskaber, hvor du kan leje et kontor eller blot en arbejdsplads og dele faciliteter med en række andre virksomheder.

Du vil ligeledes kunne finde ledige kontorlokaler langs Oddervej, på Saralyst Allé og i Erhvervpark Syd, der huser moderne kontorlokaler og større kontor lejemål. Derudover rummer Holme en række ledige kontorlokaler på blandt andet Axel Gruhns vej. 

Find kontor til leje i Højbjerg

Statistik for Aarhus Syd

Indbyggertal i Aarhus Syd: 66.587

Antal husstande 29.066

Antal kontorer: 740

Antal butikker: 262

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit