10 tips der kan gøre din kontordag mere effektiv

01.12.2014 00:03


Din arbejdsdag på kontoret summer af afbrydelser. Her er 10 gode tips til, hvordan du undgår støj fra kollegernes forstyrrende samtaler, unødvendig læsning af indkomne emails i din indbakke o.s.v..


Du kender det: Evindelige afbrydelser på kontoret, der stresser dig og er ren gift for din koncentrationsevne ved skrivebordet.

Helt op til 20 minutter kan det tage, har eksperter analyseret, at nå tilbage til samme niveau af koncentration, hver gang du forstyrres og afbrydes en kollegas telefonsamtale og andet.

Det er selvsagt de færreste, der helt kan undgå forstyrrelser i løbet af en lang arbejdsdag på kontoret.

Men hvis du qua en bevidst indsats kan reducere dine skrivebords-afbrydelser til et minimum, vil det ikke blot gavne din arbejdsgiver, men i vid udstrækning også dig selv.


Læs disse 10 tips til, hvordan du måske kan optimere din kontordag

Din guide og genvej til ledige kontorlokaler i Risskov

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit