10 tips til hvordan du finder de rigtige kontorlokaler

01.01.2015 00:08


Markedet vrimler fortsat med ledige kvadratmeter erhvervslejemål i krisens kølvand. Lokalebasen.dk har her samlet 10 tips til, hvordan du udnytter den høje tomgang til at finde dine nye kontorlokaler.
Nye virksomhedslejere har aldrig haft bedre muligheder endn netop nu for at finde tomme kontor- og erhvervslokaler i gode topprioriterede områder og omgivelser.

Verdens økonomiske nedgang skabte tomgang bestemt også det danske marked for erhvervslejemål.

Tomgangen betyder, at danske virksomheder, iværksættere med flere kan drage rigtig god fordel af markedets i titusindvis af ledige kontorkvadratmeter.

Kort sagt har det aldrig været lettere end nu at finde fantastisk fordelagtige lejemål på uhyre attraktive betingelser


Se Lokalebasens 10 gode tips til at finde også dine helt rigtige kontorlokaler

Her finder du øjeblikkets ledige kontorer i Aarhus C

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit