Aarhus giver grønt lys for Skejby Company Park

01.08.2014 00:06

NCC opfører Skejby Company Park med 24.000 m² kontor og undervisningsbyggeri i det videnintensive område i Skejby, der i forvejen huser mere end 150 virksomheder og uddannelses-institutioner.


NCC Property Development er klar til at arbejde videre med planerne for Skejby Company Park med op mod 24.000 m² kontor- og undervisningsbyggeri i Skejby, efter at Aarhus Byråd straks før sommerferien godkendte en lokalplan for området.

"Nu da lokalplanen er faldet på plads, glæder vi os til at fortsætte arbejdet med at udvikle området og igangsætte byggeriet af vores topmoderne og fleksible kontorer i Skejby Company House," siger en veltilfreds projektudviklingschef Christian Aakjær Jacobsen.

Byggegrunden, som NCC har overtaget, rummer i alt 48.000 m² og kan bebygges med op til 24.000 m² erhvervs- eller undervisningsbyggeri. Grunden er beliggende i morådet mellem Skejby Sygehus og Vestas’ ny hovedkvarter.

Som led i udbygningen af Skejby Sygehus anlægges der flere nye veje i området, ligesom den fremtidige letbane fra Aarhus C, der skal være køreklar i 2017, får station tæt ved det ny erhvervsområde.


Læs mere her om Skejby Company House

Se her, hvis firmaet søger ledige kontorlokaler i Aarhus Nord

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit