Australiens mest kreative og unikke kontorlokaler

07.05.2015 09:45

Leder du efter kontorlokaler til leje i Aarhus, men du mangler inspiration til indretningsmulighederne? Den Australske legetøjsvirksomhed Moose Toys har en af de mest inspirerende og kreative kontorlokaler i Australien.

For at fremme kreativiteten i virksomheden har Moose Toys valgt at plante en kæmpe bønnestage på kontoret i Melbourne. Bønnestagen er med til at få det bedste ud af virksomhedens medarbejdere samt at skabe motivation og glæde.

Står du og er på udkig efter kontor leje i Aarhus, så kan du lære af Moose Toys. Produktleder Joost Poulus siger selv følgende om deres medarbejdere:

”Vores passionerede medarbejdere elsker ikke kun lejetøj, men også miljøet og de mennesker de arbejder med – og det er hvad det hele handler om”

Når du indretter et kontor, er det derfor vigtigt at omgivelserne bliver gennemtænkt, og at indretningen passer overens med virksomhedens kultur. Dette hjælper alt til at medarbejderne får det sjovt, hvilket ifølge Joos Poulus er vejen til de bedste og mest kreative idéer.

Start søgningen efter kontorlokaler til leje i Aarhus

Læs mere om Moose Toys’ spændende kontorlokaler

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit