Charmerende kontorfællesskab i Aarhus C

25.07.2016 10:53

Kontorhotel Aarhus

I Aarhus C kan du finde et charmerende kontorfællesskab, der er beliggende på Mejlgade. 

Kontorerne i kontorfællesskabet, der er beliggende Aarhus C, er fordelt på to etager i den gamle borgmestergård tæt på offentligt transport og med egne parkeringspladser til både lejere og kunder. Området er kendt for at være kreativt og hyggeligt og betegnes Latinerkvarteret.

Kontorfællesskabet giver iværksættere og mindre nyopstartede virksomheder mulighed for at leje møblerede arbejdsstationer, hvor de i sammenspil med andre virksomheder kan udvikle deres forretning.

Prisen ligger fra 3.000 og op afhængig af behov og faciliteter. Prisen inkluderer leje af arbejdsplads, møbler, internet, adgang til mødelokaler og andre fælles faciliteter, parkering, rengøring samt andre goder som kaffe, printer, scanner osv. 

Kontorhotellet er beliggende i en gammel middelalderkælder, der stammer helt tilbage fra 1200-tallet, og det er indrettet i et rustikt og råt look med et mødelokale, lounge, køkken, fælles værksted samt et bordfodboldbord. 

Dertil vil du i stueetagen finde en entré, et venteværelse, badeværelse samt tre store rum, der indeholder i alt 10 arbejdsstationer. På den nyindviede førstesal vil du herudover finde et opholdsrepos, badeværelse, mødelokale samt i alt fem mødelokaler, der rummer 12 skriveborde. 


Fællesskab og et innovativt miljø

Kontorfællesskabet er beliggende op til en ældre stemningsfuld baggård, og på stedet lægges der især op til fællesskab blandt husets lejere. Stedet egner sig derved bedst til virksomheder, der kan se fordelene i at arbejde i et innovativt og hyggeligt miljø, hvor man interagerer med andre virksomheder.  

Hvor virksomhederne deler viden og erfaringer og derigennem drager nytte af hinandens kompetencer, viden og netværk – fagligt såvel som socialt. 


Find ledige kontorer i kontorfællesskabet
Fik du læst denne?: Flot kontor i Aarhus C 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit