De Rene Kontorlokaler Vinder Flere Kunder

11.05.2015 14:37

I mange tilfælde kan et rent kontorlokale være med til at afslutte en aftale. Vi giver dig her 5 gode råd til hvordan dine kontorlokaler i Aarhus kan holdes renlige og professionelle.

Udsmyk dine kontorlokaler i Aarhus med planter

Planter kan gøre en kæmpe forskel i at holde dine kontorlokaler rene og professionelle. Planter skaber liv på kontoret, og kan påvirke medarbejdernes humør til det bedre.

Rengør i de glemte hjørner

Man kan nemt glemme de beskidte områder bag kontormøblerne. Køb en billig gulv sweeper, og gør det nemt at holde kontorlokalerne rente og professionelle.

Nytænk arbejdsstationerne

Et godt tip er at nytænke indretningen af de nuværende arbejdsstationer. Det ville ikke kun blive nemmere at rengøre kontorlokalerne, men din virksomhed kan op leve helt nye dynamikker i arbejdsdagen.

Gå i kundens sted

Det kan være svært at rengøre og professionalisere kontorlokalerne. Tag derfor en gåtur som var du en ny kunde på besøg i virksomheden. Dette kan hjælpe dig til at forstå dine kontorlokaler på en helt ny måde.

Digitaliser virksomhedens dokumenter

Opbevar virksomhedens dokumenter digitalt. Benyt dig af tjenester som Dropbox eller Microsoft OneDrive til at gør virksomheden komplet digital.

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit