Det nye styresystem til dit kontor i Aarhus

13.09.2015 21:30

Hvis du søger nye kontorer i Aarhus er det vigtigt at have IT’en i orden. Windows har i år lanceret sit nyeste skud på stammen hvad angår styresystemer. Med Windows 10 fornyer Microsoft sit fokus på virksomheden, dens ledelse samt sikkerhed i et teknisk regi. Windows 8 har igennem softwaret’s levetid været meget udskældt for at være alt andet end forretningsvenligt, hvorfor mange virksomheder valgte ikke at adoptere styresystemet til deres kontorer.  Microsoft relancerer den klassiske windows-menu og tilbyder dermed en brugerflade som er nem at gå til på både PC såvel som mobil og tablet.

Øget sikkert på dit kontor i Aarhus

Et nyt studie viser at 75% af de udspurgte IT-ledere forventer at benytte Windows 10 inden for de næste to år. Dette er en markant udvikling for Microsoft, som delvist er et resultat af styresystemets velfungerende IT-sikkerhed. Windows 10 forventes at kunne bidrage positivt til at sikre virksomheder mod cyber-angreb.

Find kontor i Aarhus

Læs mere om Windows 10

 

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit