Det perfekte billede gør dit kontor i Aarhus interessant

01.12.2015 22:53

Lys i rummet

Når du tager et billede af dit kontor til leje i Aarhus, vil lys være et af de vigtigste faktorer for det perfekte billede. Sørg altid for at tænde alle lys samt åbne alle gardiner. Dette får lyset til at fordele sig jævnt i hele kontoret, og dit kontor vil fremstå lang mere tiltalende.

Kameraplaceringen

Placeringen af kameraet er essentielt for få kontoret til at fremstå stort men naturligt. I stedet for at pege kameraet mod en væg, bør du stræbe efter at pege kameraet mod et hjørne af lokalet. Dette vil få kontoret til at fremstå større men på en naturlig måde. 

Skab mere lys på kontoret

Et essentielt værktøj til at skabe endnu mere lys på kontoret er igennem en ekstern blitz. En ekstern blitz kan placeres alle steder på kontoret, og gør det muligt at lyse mørke områder op. Lokalebasens fotograf Matt Marsh foreslår at placere kameraet mod en væg, så hele rummet bliver lyst op.

Find kontor til leje i Aarhus

Få flere tips til det perfekte billede    

 

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit