Det skal du være opmærksom på, når du lejer et kontor i Aarhus

02.11.2017 14:38

Er du på udkig efter nye lokaler, som du kan bruge som kontor, og som du kan leje, er der rigtig mange muligheder i Aarhus. Kontorlejemål er særligt en god idé for de lidt mindre virksomheder, som netop er startet op, da økonomien i starten ofte ikke rækker til det helt store. Man kan eksempelvis vælge at leje mindre arealer i et af byens mindre attraktive områder, da det på den måde naturligvis også vil blive billigere for dig – Aarhus Nord vil her være en rigtig god løsning. Har du til gengæld råd til det, og har du en virksomhed, som har brug for masser af eksponering, kan du også vælge et kontorlejemål beliggende midt inde i centrum eller i byer såsom Risskov eller Åbyhøj, hvor du har mulighed for at leje villaer i skønne naturomgivelser. Du vil her i artiklen blive præsenteret for forskellige råd ift., hvad du bør være særligt opmærksom på, når du lejer et kontor i Aarhus.

Beliggenheden skal stemme overens med virksomhedens profil

Først og fremmest skal du naturligvis vælge en beliggenhed til dit nye kontorlejemål. Det er i forbindelse med dette særligt vigtigt at overveje, hvad det er for en profil, din virksomhed har, og at beliggenheden således formår at afspejle dette. Ønsker du eksempelvis at give et indtryk af en professionel og succesfuld virksomhed, passer et område som Risskov eller Aarhus C rigtig godt, da det begge er to eksklusive områder. Du bør dog i forbindelse med dette være særligt opmærksom på, at det naturligvis er meget populært at placere sig et sted som Aarhus C, hvorfor det kan være svært at finde ledige kontorlejemål her. Er du i stedet på udkig efter et område, der har gode muligheder ift. offentlig transport, og som desuden er placeret tæt på motorvejen, er Aarhus V et godt bud.

Overvej indretningen – få skabt en større arbejdsglæde

Når du skal vælge dit fremtidige lejemål for din virksomhed, er der mange aspekter, som du bør overveje forinden. Udover at placeringen helst skal afspejle virksomhedens profil, er det også vigtigt, at du overvejer indretningen af de nye kontorer. Indretningen er det første, der falder kunden i øjnene, når vedkommende træder ind ad døren, og det er således vigtigt, du overvejer dette grundigt.

Der er ingen tvivl om, at de helt rette kontorlokaler samt den rette placering er noget, der vil kunne hjælpe din virksomhed godt på vej. Såfremt medarbejdere har nemt ved at komme frem på arbejde om morgenen og bliver mødt af lyse og imødekommende kontorlokaler, er dette uden tvivl noget, der vil have positiv effekt på arbejdsglæden – og dette er yderligere noget, der vil have indflydelse på resultaterne i virksomheden.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit