Dit kontor i Aarhus kan nu gå på Facebook

24.02.2016 14:13

Facebook at work

Facebook har netop lanceret en konkurrent til erhvervslivets dominerende sociale platform LinkedIn. Den nye tjeneste hedder ”Facebook at Work”, og den vil give virksomheder en muligheden for at oprette en virksomhedsprofil, hvorfra medarbejdere nemt kan kommunikere med hinanden over Facebook platformen. Facebook har allerede en klar fordel med sine 1.55 millioner aktive brugere globalt.

Medarbejdere kender allerede tjenesten

De fleste internet brugere er i dag meget bekendt med Facebook tjenesten og dens funktioner. Med den nye tjeneste, vil medarbejderne på dit kontor i Aarhus, uden problemer kunne forstå og drage nytte af Facebook platformens chat funktioner. ”Facebook at Work” er en god mulighed for virksomheder til at blive en moderne og produktiv arbejdsplads, hvor kommunikation foregår igennem hurtige virtuelle interaktioner, i modsætning til de klassiske e-mails. Dog bør virksomheder også være opmærksomme på at tjenesten bliver anvendt produktivt, og ikke til at lave hurtige overspringshandlinger.

Find kontorlokaler i Aarhus C

Læs mere om Facebook at Work

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit