Er dit kontor en del af oplevelsesøkonomien?

31.08.2015 21:52

Joe Pine er en af verdens førende fortalere for oplevelsesøkonomien, og han fastslår at virksomheder bør tænke oplevelser ind i deres produkter såvel som deres kontorlokaler. Ønsker en virksomhed at differentiere sig er det yderst vigtigt at kontorerne afspejler dette ønske siger Joe Pine.

Skab en mere effektiv og kreativ arbejdsplads

Uwe Bødewadt skriver i sin bog ”Den Sanselige Arbejdsplads” at både farver, lys, natur og atmosfære har en utrolig stor påvirkning på vores arbejdsliv. Virksomhedernes mange talenter kan optimeres ved at stimulere deres sanser, hvilket bl.a. kan opnås igennem et velindrettet kontor. Ydermere kan kreativitet og innovationen i virksomheden forøges ved at indrette kontoret på en unik og gennemtænkt facon, så at en arbejdsdag bliver en oplevelse.

Skab større kundetilfredshed

Kontoret er et af dine kunders vigtigste førstehåndsindtryk. Fremstår kontorlokalerne unikke, kreative og sanselige, er der langt større chance for at din virksomhed skiller sig ud af mængden og forbliver husket. I virksomheder som Google, Apple og LinkedIn er det tydeligt at virksomhedens arbejdsplads er designet til at være alt andet end normal. Kontorlokalerne stimulerer social aktivitet og kreativitet. Google er især blevet kendt for deres unikke arbejdsplads, som må siges at skabe en speciel oplevelse for både kunder såvel som medarbejdere.

Læs mere om oplevelsesøkonomiens indflydelse på dit kontor i Aarhus

Find kontor til leje i Aarhus

 

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit