Få et kontor i Ceresbyen i Aarhus C

12.01.2016 11:04

Kontorlokaler i Ceresbyen i Aarhus

Et moderne byggeri

Ceres Placa er et nyt kontor-byggeri i den nye bydel med kontorer til leje i varierende størrelser. Bygningen markerer indgangen til CeresByen, og vil være synlig for forbipasserende trafik. Kontorlokalerne vil opføres bæredygtigt samt udnytte den nyeste viden inden for et perfekt arbejdsmiljø.

Bliv en del af et nyt Aarhus

Ceres Placa er din mulighed for at blive en del af et nyt og innovativt byområde. Ceres Placa vil markere bybilledet i Aarhus ved at huse 8 etager. Med et kontor til leje i Ceres Placa vil din virksomhed kunne tiltrække Aarhus’ talenter, som er på udkig efter en voksende og moderne virksomhed. Placeringen vil derudover hjælpe til at skabe en positiv atmosfære på kontoret.

Læs mere om Cerez Placa i Aarhus C

Find kontorlokaler i Aarhus C 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit