Gør Dine Kontorlokaler i Aarhus Intelligente

26.06.2015 13:37

Tingenes Internet er et nyt fænomen der handler om at gøre dagligdagens objekter forbundne til internettet. Ønsker du kontorlokaler til leje i Aarhus, så kan du med fordel se på de mange muligheder med fremtidens vidunderlige teknologi. Her er to måder du kan gøre dine kontorlokaler intelligente.

Den Virtuelle Dørklokke

Med tingenes internet kan du se og snakke med kontorlokalernes gæster på din smartphone. Selv hvis du ikke er på arbejde får du besked på din mobil når gæster ringer på døren. Har du en lille virksomhed med få medarbejdere, så kan du med fordel bruge denne teknologi, og altid være beredt når du får gæster på kontorlokalet.

Det Smarte Sikkerhedskamera

Med et internet-forbundet sikkerhedskamera, kan du streame sikkerhedsvideo live på din mobil. Får du uventede gæster på dine kontorlokaler i Aarhus, vil du straks blive opmærksom på det, så du kan tage de nødvendige handlinger. Virksomheden Dropcam giver dig dette sikkerhedskamera for lidt over 1000 kr.

Find kontorlokaler til leje i Aarhus

Bliv smartere på Tingenes Internet

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit