Grønne kontorer booster energien ved skrivebordet

01.11.2014 00:12

Et kontor med mange grønne planter gør medarbejderne gladere og øger deres produktivitet med op til 15 procent, viser ny australsk forsker-undersøgelse, som analyserer virkningerne af de grønne planters indflydelse på vores kontormiljø.


"Det gavner tydeligvis en kontorarbejdsplads, når man henter naturen ind i kontorlokalet: Rummets klima og atmosfær bliver klart behageligere - både mere komfortabel og profitabel.

En af forklaringerne er, at det "grønne kontorlokale" kommunikerer positivt til medarbejderen, at arbejdsgiveren bogstavelig talt tænker på den ansattes trivsel og velfærd og gør noget aktivt for den," siger Alex Haslam, som er professor ved Queensland University´s Institut for Psykologi.

Den australske forsker understreger, at det grønne kontor i høj grad opmuntrer dets medarbejdere til at føle  sig bedre fysisk, mentalt samt følelsesmæssigt engageret i deres arbejde.

“Ansatte i LEAN-optimerede kontorlokaler oplevede et klart øget niveau af trivsel og tilfredshed, når de rykkede ind i grønne kontormiljøer, hvilket lod sig aflæse i øget effektiv arbejdsindsats.”

Læs mere her om den australske forskerundersøgelse af grønne kontorer

Kig her, hvis du leder efter tomme kontorlokaler i Aarhus C

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit