Københavnsk kontorhus med bier og høns på taget

01.09.2014 00:31


Udlejningsportalen Lokalebasen.dk valgte i sommer sit tidligere Hellerup-domicil Hellerup med nye lyse lokaler i en Østerbro-kontorejendom - med høns, bistader og citylandbrug på taget …
Danmarks førende webportal for udlejning af ledige kontor- og erhvervslokaler, Lokalebasen.dk, måtte flytte til nye kontorer, fordi virksomhedens succes bogstavelig talt var vokset den over hovedet.

Lokalebasen.dk valgte således at bruge sommermånederne på at skifte – nåja, lokalebase – fra Strandvejen i Hellerup til Æbeløgade i den københavnske bydel Østerbro.

Som charmerende sidegevinst blev Lokalebasen i det ny domicil sponsor for fire bistader på kontorejendommens åbne tagterrasse.

Udlejningsportalens nye kontorhjemsted huser nemlig det innovative citylandbrug ØsterGro, der har fået bragt over 100 tons jord helt op på taget, hvor den er blevet kultiveret i lange højbede.

Og heroppe i bylandbruget ligger blandt meget andet Lokalebasens fire nysponsorerede bistader, et drivhus, en kompostbeholder samt et livligt hønsehus med kaglende høns.


Læs mere her om Lokalebasens nye kontorlokaler med bistader på taget

Hvis dit firma søger tilsvarende innovative kontorlokaler i og nær Aarhus

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit