Kontor i Aarhus – vil du være inden for Ringgaden eller uden for Ringgaden?

26.02.2019 08:51

Vælg side – inden for Ringgaden eller uden for Ringgaden?

 

Kender du Aarhus, kender du garanteret også Ringgaden. Kender du Ringgaden, ved du sikkert også, at den i manges optik definerer skellet mellem ”selve Aarhus” og ”uden for Aarhus”. Der er dog meget, der tyder på, at det ikke er så nemt at skelne længere, og at Aarhus’ kreative erhvervsmiljø rykker længere og længere ud fra selve kernen af byen.

Læs med her, og bliv lidt klogere på, hvad du finder på den ene og den anden side af Ringgaden.

 

Inden for Ringgaden

 

Når man taler om det Aarhus, som ligger inden for Ringgaden, mener man typisk ”det centrale Aarhus”. Det er her, banegården er, det er her, du finder de fleste shoppingmuligheder og attraktioner, og driver du en mindre virksomhed, vil der garanteret også være mange lækre kontorlokaler på markedet, som passer til dine behov. Priserne er dog ofte meget høje, idet der er så mange om buddet.

Uden for Ringgaden

 Aarhus er en by i konstant udvikling, og det betyder også, at ”centrum” bliver et mere flydende begreb. Særligt i det – nuvel, ret store – område uden for Ringgaden sker der rigtig meget i disse tider. Nye områder blomstrer, og Aarhus er ikke længere en by med kun ét centrum. Er du som virksomhedsdrivende på udkig efter et centralt sted til dine lokaler, kan du således lede mange flere steder i dag, end du har kunnet tidligere. Både Gellerup og Aarhus N er områder, hvori der sker stor udvikling, når det kommer til erhvervslokaler og –muligheder. Også inden for Ringgaden sker der udvidelser. Eksempelvis bliver Aarhus Ø i disse tider omdannet til en helt ny bydel med masser af gode erhvervsmuligheder.

Aarhus vokser altså, og det kan du som virksomhedsdrivende på udkig efter lækre lokaler i høj grad nyde godt af.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit