Kontorlokale til leje i Aarhus nye kontorhus

29.03.2016 20:43

På Olof Palmes Allé 18 i Aarhus N bliver der aktuelt opført et splinternyt kontorhus ved navn Multiflex Office Skejby.

I det nye kontorhus kommer kvalitet og fleksibilitet til at gå hånd i hånd, og det henvender sig især til virksomheder, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken beliggenhed, kvalitet eller indretning. Huset henvender sig til virksomheder, der ser potentiale i at sparre med husets andre lejere, spare på huslejen og samtidig modtage en række servicefunktioner uden bekymringer. Der kan lejes kontorlokaler fra 300-5.430 kvadratmeter.

Mulighed for at upsize eller downsize
Det kan ofte være svært at spå omkring, om man som virksomhed har behov for ekstra kvadratmeter i fremtiden. Som lejer i MuliFlex Office er der derfor rig mulighed for både at upsize og downsize, hvis behovet opstår. 

Som lejer vil man ligeledes spare penge på driftsomkostninger og slippe for besværet og dermed kunne fokusere på sin kerneforretning. Praktiske gøremål og driftsopgaver, lige fra daglig rengøring, vinduespolering samt kantinedrift, er på forhånd sat i system og håndteres nemlig af professionelle operatører.

Bæredygtig arbejdsplads
Kontorhuset opføres som et bæredygtigt byggeri, og lejer du et ledigt kontorlokale i Aarhus nye kontorhus, vil du dermed få en bæredygtig arbejdsplads.

Fx anvender kontorhuset minimum 25 % mindre energi end et kontorhus opført under BR2010. Der etableres desuden et velfungerende indeklima året rundt, herunder et termisk, atmosfærisk, optisk og akustisk indeklima. 

I bygningens kælder er der desuden bad- og omklædningsfaciliteter for de af virksomhedens medarbejdere, der f.eks. måtte vælge at cykle til og fra arbejde. Endvidere kan virksomheden efter behov leje arkivrum eller lagerplads i kælderen.

Som lejer kan man også via online mødebooking booke fælles møderum og forplejning i kantinen. P-forhold Parkering er heller ikke noget problem med etablering af minimum 120 P-pladser eksklusivt tilknyttet ejendommen.

 

Se lejemålet

Se ledige kontorlokaler i Aalborg N

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit