Kreativt kontorfællesskab i Aarhus C

28.08.2016 10:34

kontorhotel Aarhus

Har du brug for mere professionelle arbejdsrammer end dit hjemmekontor? Og ønsker du at blive en del af et kreativt miljø, hvor du kan sparre med andre mindre virksomheder og blive en del af et fælleskab? Så kan du overveje at leje dig ind i et kontorfællesskab i Aarhus C. 

Netop nu kan du finde ledige arbejdspladser i det kreative kontorfællesskab i Aarhus C, der går under navnet DOKK21. Kontorfællesskabet er beliggende centralt i byen i Filmbyen 21, og det koster i omegnen af 2.500 kr. om måneden i leje.

Husets nuværende lejere arbejder inden for design, webudvikling, journalistik, fotografi, konsultation m.m., og de arbejder selvstændigt, men sparrer med hinanden efter behov. 

Kontorfællesskabet søger dig, der har lyst til at blive en del af det fællesskab, hvor det er hyggeligt at sludre over en kop kaffe. Og for dig der ønsker at arbejde centralt i Aarhus. 

 

Se lejemålet på Lokalebasen.dk
Fik du også læst? Charmerende kontorfællesskab i Aarhus C

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit