Ledige kontorer opdateres til luksuslejligheder

01.07.2014 00:30


Hundreder tomme erhvervslokaler forvandles disse år til attraktive luksusboliger. Og udviklingen ventes yderligere at eskalere i takt med, at staten flytter ud af City-områderne.AP Pension liner netop nu håndværkere op til at skulle omdanne en 10.000 m² stor kontorejendom bag Nykredits kontordomicil Krystallen på Otto Mønsteds Plads til 70 hyper-attraktive og velbeliggende lejligheder.

Ombygningen ved Kalvebod er endnu et frisk eksempel på, at danske storbyers erhvervslokaler omdannes til lækre private lejligheder.

"På Otto Mønsteds Plads har vi tale om en uhyre charmefyldt bygning, som vi nu vil ombygge til fabtastisk flotte og centralt placerede palælejligheder," siger Peter Olsson, ejendomsinvesteringschef i AP Pension, til Berlingske Ejendomme.

"Vi forventer at bruge hen ved 250 mio. kr. på den kommende renovering. De nye lejligheder skal ifølge planen stå færdige til indflytning i sommeren 2015.

Det er vores mål at sælge den transformerede kontorejendom som ejerlejlighederne, men det kan da også komme på tale at udleje dem."


Læs hele Berlingske Ejendommes artikel her
Søger du ledige kontorlokaler i det centrale Aarhus - kig her ...!

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit