NINEtoFIVE tilbage i ny GRATIS online-udgave

28.04.2015 14:10

Kontormagasinet NINEtoFIVE har netop relanceret en ny digital, månedlige udgave af sin tidligere trykte udgivelse - læs online-premierenummeret, der hermed afløser Lokalebasens tidligere populære printmagasinudgave.Magasinet NINEtoFIVE, der udgives af Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål Lokalebasen.dk, er tilbage i en ny moderne, digitalt udgave, der online-distribueres til flere end 50.000 læsere.

"Vi havde for nogle år siden kolossalt stor fornøjelse med at udvikle Magasinet NINEtoFIVE, hvor vi en gang i kvartalet sendet en trykt udgave ud til 30.000 kontorvirksomheder.

Nu følger vi så tidens tand og  mediemarkedets udvikling ved at præsentere vores populære imagemagasin som en ny online-baseret udgivelse, som vi let, lynhurtigt og fleksibelt kan distribuere over nettet til Lokalebasen.dks mange tusinder kunder og brugere over hele landet," siger Jakob Dalhoff, adm. direktør udlejningsportalen med kontor i København og Aarhus.

Magasinet NINEtoFIVE vil fortsat - men fremover i nyt digitalt format - præsentere et varieret indhold med nyheder målrettet det danske erhvervsudlejningsmarkeds daglige aktører.


Læs her første online-udgave af Magasinet NINEtoFIVE 

Kig her hvis du er på udkig efter ledige kontorlokaler i Aarhus C

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit