Ny infrastruktur styrker kontor leje i Aarhus

06.07.2015 12:42

Kontorlokaler til leje i Aarhus

Aarhus har i sinde at foretage nye investeringer i byens infrastruktur for 9 milliarder danske kroner. Denne nye investering vil øge byens indbyggere med 75.000 imens 50.000 nye boliger og kontorlokaler vil blive oprettet. Ydermere forventes der en vækst på 20.000 studerende til den allerede meget populære universitetsby.

Nemmere adgang til kontorlokaler

Igennem et nyt transportsystem vil Aarhus Havn blive forbundet med resten af byen. Søger du derfor kontorlokaler til leje i Aarhus, vil du med den nye letbane, hvis udvikling allerede er i gang, nemmere kunne nå ud til hele Aarhus regionen. Transport fra og til byen forventes derfor at stige, og et større udbud af kvalificeret arbejdskraft kan nemmere tilgå Aarhus C.

Kontorlokaler i et nyt Aarhus

Ønsker du kontorlokaler til leje i en international by, så vil Aarhus’ nye investeringer komme dig til gode. Både fly- såvel som havnerelateret trafik vil blive udvidet. Mulighederne for en ny lufthavn nordvest for Aarhus bliver pt. undersøgt imens Marselistunnellen som skal sikre let adgang for havnerelateret trafik i Aarhus vil koste 1.1 milliarder kroner. Alt i alt er Aarhus en interessant by for dig som leder efter kontorlokaler til leje.

Find kontorlokaler til leje i Aarhus C

Læs mere om Aarhus’ nye infrastruktur

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit