Ny start-up factory på Navitas med kontorer m.m.

01.10.2014 00:14

Et nyt start-up factory på Navitas er åbnet qua en bevilling på 15 mio. kr., der giver Aarhus et nyt visionært innovationsmiljø med nær tilknyttning til cleantech-branchen.


Aarhus´ splinternye start-up factory tilbyder en række kontor- og workshop-faciliteter samt desuden flere prototype-værksteder samt laboratorier.

Det er målet at understøtte og styrke de studerendes kompetencer som fremtidige entreprenører samt booste og inspirere deres iværksætterspirit.

Således har de studerende fra Aarhus Universitet og Maskinmesterskolen fra 1. sept. 2014 fået mulighed for at etablere startup-virksomheder i Start-up Factory, der har til huse på femte etage i Navitas på havnen.

Initiativet sker som et led i en større satsning på den værdifulde entreprenørskab i uddannelserne inden for især naturvidenskab og ingeniørvidenskab.


Læs mere om den ny start-up factory i innovationsmiljø på Navitas

Hvis virksomheden kigger efter nye kontorlokaler i Aarhus C

 

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit