Prioritér det sunde klima i kontorlokalerne

26.06.2019 12:50

Klimaet på kontoret er vigtigt for driften af virksomheden. Det kan nemlig høj grad påvirke dine medarbejdere, hvis der ikke er et sundt klima.

Vil du give dig selv og dine medarbejdere et behageligt sted at arbejde, er det nødvendigt at prioritere et sundt klima i kontorlokalerne. Læs mere om i denne artikel, hvordan du kan bære dig ad.

Skil dig af med unødvendige kemikalier

Der kan være mange kemikalier rundt omkring i virksomheden, som bidrager til et usundt klima. Det kan være alt fra parfumeret sæbe til tunge rengøringsmidler med en masse kemikalier i.

Vil du forbedre klimaet i kontorlokalerne, kan du gå på jagt efter unødvendige kemikalier. Du kan for eksempel kigge dine rengøringsmidler til kontoret efter i sømmene. Hvad er der egentlig i dem?

Hvis der er mange kemikalier i rengøringsmidlerne, kan det sikkert betale sig at skifte dem ud med nogle mere miljørigtige varianter i stedet for. Derudover kan det være en god idé at vælge parfumefrie sæbeprodukter og lignende.

Gør udluftning til en fast del af hverdagen

For at skabe et sundt klima på kontoret er frisk luft nødvendigt. Det er derfor vigtigt, at der jævnligt bliver luftet ud på kontoret. Har du rigeligt med vinduer, behøver du ikke nødvendigvis investere en masse penge i et klimaanlæg.

Hvis du sørger for at have en fast plan over, hvornår der skal luftes ud, bliver det hurtigt en god og sund vane. En vane, som heldigvis kommer klimaet på kontoret til gode. Hvis der bliver luftet ud 3-4 gange om dagen, kan du gøre en stor forskel.

Brug planter til at rense luften

Selvom frisk luft er en rigtig god måde at lufte ud på, kan planter også være en rigtig god løsning. De lufter selvfølgelig ikke ud på samme måde. Visse planter kan dog hjælpe med at rense luften.

Tager du på en planteskole, kan du spørge efter planter med disse gode egenskaber. Placerer du dem flere forskellige steder i kontorlokalerne, kan det bidrage til et sundt indeklima. Det virker meget enkelt, men det kan faktisk gøre mere for klimaet på kontoret, end du lige tror.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit