Søger du kontor i Aarhus? Så bør du se den nye lejelov

04.08.2015 16:38

Efter en længere venteperiode er den nye lejelov endeligt trådt til. Leder du efter kontor til leje i Aarhus C, vil den nye lejelov have relevante betydninger for dig.

Med den nye lejelov, der tiltrådte d. 1 juli 2015, er det et krav at udlejere udfører et til- og fraflytningssyn. Hvis ikke dette syn bliver udført, vil udlejer ikke have mulighed for at opkræve penge af lejer til istandsættelse af det udlejede kontor.

Udover til- og fraflytningssynet, vil du med et kontor til leje i Aarhus ikke længere opleve en stigende husleje hvert år. Den nye såkaldte trappeleje, sætter en stopper for disse opkrævninger, og giver dermed lejer et pusterum.

Loven for istandsættelse ændres

Finder du et kontor til leje i Aarhus C, så må den dertilhørende lejekontrakt ikke kræve, at lejer skal aflevere kontoret nyistandsat. I stedet vil lejekontrakten kræve at lejer dækker udgifterne for normalistandsættelse hvilket dækker maling, tapetsering eller lignende aktiviteter. Hvert femte år skal kontoret males hvilket betyder at udlejer kan opkræve nymaling af kontoret i Århus ved udflytning.

Find kontor til leje i Århus C

Læs om den nye lejelov

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit