Spændende erhvervslokaler på vej ved Frederiks Plads

08.11.2016 11:43

Det gamle DSB-område ved Frederiks Plads kommer om få år til at summe af liv. Den nye lokalplan fra 2014 sikrer nemlig, at selve pladsen kommer til at være omdrejningspunktet i området.

Om vinteren bliver der skøjtebane, og om sommeren danner pladsen centrum for handelslivet i området. Et af de byggerier, der skyder i vejret i øjeblikket, er NCC’s Company House, der kommer til at huse butikker, cafeer og kontorlokaler til leje. Yderligere bliver der etableret en parkeringskælder i tre etager.

Bygningen kommer til at rumme 4.600 kvadratmeter, så hvis du går med en iværksætter i maven eller bare mangler et kontor i Aarhus, så er der rig mulighed for at finde en kontorplads. De første lejere har allerede meldt deres interesse for NCC's Company House, der står klar til indflytning i slutningen af 2018. 

Læs mere på Estate Media: NCC sætter gang i 4.600 kvm. spekulativt kontorprojekt i Aarhus
Lokalebasen.dk: Find ledige lejemål i NCC's Comany House

 

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit