Tomgangsfald for kontorlokaler i Aarhus

28.07.2015 15:02

Faldende tomgang på kontorer i Danmark

To af de landets førende ejendomsmæglere har givet deres syn på det nuværende marked for kontorlokaler til leje. De tegner et positivt billede som følge en faldende tomgang og en øget konkurrence for kontor til leje i Aarhus og resten af Danmark.

Et kontor-marked i fremdrift

Erhvervsmægler Casper Torkdahl-Jacobsen fra Colliers International forklarer at kontormarkedet er i en positiv udvikling. Mindre spekulativt byggeri, mange kontorejendomme ombygges til boliger og en finanskrise som endeligt er ved at blive en mindre del af dagligdagen er nogle af de betydende faktorer som har forårsaget et fald i tomgangsprocenten for kontorlokaler.

Større efterspørgsel efter kontorlokaler i Aarhus

Peter Back der pt. står som Adm. Direktør hos Sadolin og Albæk forklarer at det nuværende marked er ramt af en øget efterspøgsel, flere udlejninger og dermed en generelt større konkurrence efter de mest attraktive kontorlejemål. Er du kontorsøgende, er det derfor vigtigt at være opdateret med markedet, så man kan slå til, når det rigtige kontorlokaler står ledigt.

Se følgende video og bliv klogere på markedet for kontorlokaler:

Find kontorlokaler til leje i Aarhus

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit