Vejen til et stærkere marked for kontor til leje i Aarhus

18.03.2015 15:01

Lokalebasen.dk har netop gennemført en større statistisk undersøgelse, som viser positive tendenser for markedet for kontorer til leje i Aarhus.

Arthur Katossky er Lokalebasens PhD-studerende statistiker og frontløber for en større statiske undersøgelse. I udlejningsmarkedet har det tidligere været fælles antaget, at udbudspriserne ikke har givet et troværdigt syn på de endelige lejepriser. Undersøgelsen viser dog at Lokalebasen.dk’s udlejede erhvervslejemål gennem de sidste tre år, har formålet at opretholde de kvadratmeterpriser, som de oprindeligt er blevet annonceret til.

Undersøgelsen har stor betydning for erhvervslejere med ønske om at leje kontorlokaler i Aarhus, som nu kan forholde sig tillidsfulde over for udlejeres først anslåede priser. Konklusionen er på den ene side med til at skabe sikkerhed for erhvervslejere, og på den anden side med til at give mere tillid til erhvervsudlejere i Danmark og dermed styrke markedet for kontor til leje i Aarhus.

Læs Lokalebasens interessante undersøgelse

Find kontor til leje i Aarhus

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit