Danielsenspaceplanning

Virksomheden beskæftiger sig med Indretning og arkitektur og hjælper virksomheder med at nå frem til den optimale indretning af deres lokaler.

Lokalebasen.dk

Virksomheden hjælper erhvervsdrivende med at finde erhvervslokaler til erhvervsdrivende, når de vækster eller oplever tilbagegang. De hjælper samtidig også virksomheder med at udleje deres erhvervslokaler til andre erhvervsdrivende.

IVS stiftelse

Normalt kan vores bureaukratiske samfund medføre, at mange processer tager lang tid. Det tager ofte mere end en måned at få godkendt et selskab, hos selskabsstyrelsen. Hos IVS Stiftelse har de fjernet alle disse procedurer og giver dig dit IVS inden for 2 dage.

Kontorfællesskaber.dk

Mange mindre virksomheder vil hellere leje sig ind i et fællesskab frem for at leje hele ejendomme selv. Kontorfællesskaber sørger for at erhvervsdrivende kan finde kontor i et kontorfællesskab helt gratis!

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit