Leje af kontor i Vejlby, Risskov og Lystrup

Kontor i Vejlby og Omegn

Kontor til leje i Vejlby, Risskov og Lystrup

Området Vejlby Risskov, som er nord for Aarhus, rummer et stort antal af både mindre og større kontorlokaler. Desuden er området ved at blive udvidet med opførelsen af en helt ny bydel. 

Den fremtidige bydel med kontorer i Vejlby Risskov vil især sætte stor fokus på grønne omgivelser. Hvis du søger efter et kontor i Vejlby Risskov, vil bydelen i fremtiden kunne tilbyde nye kontorer, kontorlejemål samt kontorfællesskaber, hvor du har mulighed for blot at leje et kontor eller en arbejdsplads med en række fælles faciliteter.

Søg kontorlokaler til leje i Risskov

Leje af kontorlokaler i Lystrup

Mangler du kontorplads, og søger du efter et nyt kontor i Lystrup? Så vil du i Lystrup kunne finde et stort udviklet industriområde, der rummer lejemål og kontorlokaler i mange størrelser.  

Derudover har Lystrup sammen med bydelen Elsted udviklet sig til et velbeliggende og populært erhvervs-samlepunkt med et utal af kontorlokaler til leje. 

Statistik for Vejlby og omegn

Indbyggertal i Aarhus Nord: 70.641

Antal husstande 31.418

Antal kontorer: 870

Antal butikker: 395

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit