Kontor til leje i Viby, Stavtrup og Tranbjerg

Kontorlokaler til Leje i Viby

Viby er et attraktivt kontor og erhvervsområde, der huser en lang række kontorlokaler. De mange kontorlokaler i Viby og ligeledes Stavtrup tiltrækker mange mindre og mellemstore virksomheder til Aarhus Syd. 

Områderne huser en række eftertragtede erhvervsområder, der både tæller Christians X’s vej og Ringvej Syd samt Gunnar Clausens vej-kvarteret.

Tranbjerg er en by ti kilometer syd for Aarhus, der er kendt for sine veletablerede villakvarterer. Søger du et kontor i Tranbjerg, byder byen på en række moderne kontorlokaler. Kontorlokalerne har en central beliggenhed til betydeligt lavere priser, end hvad du vil kunne finde i Aarhus Centrum.  

Find kontorlokaler til leje i Viby

Statistik for Viby

Indbyggertal i Aarhus Syd: 66.587

Antal husstande 29.066

Antal kontorer: 740

Antal butikker: 262

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit