Leje af kontor i Aarhus Vest

Kontor i Aarhus V

Aarhus vest omfatter områderne, der ligger vest for Venstre Ringgade. Områderne er kendt for sine attraktive villakvarterer. Er du på udkig efter et kontor i området, huser byen Åbyhøj en række kontorer, kontorlokaler og erhvervsbygninger.

Længere vestpå ligger byen Hasle, som i de nærmere år vil opføre ni højhuse til erhverv, som vil huse en række kontorlokaler. Overvejer du at leje et kontor i Brabrand eller Tilst-Sabro, så er der et bredt udvalg af kontorlokaler i flere størrelser i områderne. De nye kommende erhvervs- og kontorlokaler i Brabrand indgår desuden i Århus kommunes helhedsplan for området omkring Gellerupparken.

Mangler du kontorplads, og er du på udkig efter nye kontorlokaler til leje i Aarhus Vest? Så kan du med fordel læse videre og danne dig et overblik over ledige kontorlokaler.

Klik her for at finde kontor til leje i Aarhus Vest

Statistik for Aarhus V

Indbyggertal i Århus Vest: 42.258

Antal husstande 35.512

Antal kontorer: 1.049

Antal butikker: 349

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit