Kontor til leje i Frederiksbjerg og Langenæs-kvarteret

Området ved navn Frederiksbjerg ligger bag Aarhus Banegård og shoppingcenteret Bruun’s Galleri. Området Langenæs-kvarteret fortsætter på den anden side af hovedfærdselsåren Skanderborgvej. Mangler du kontorplads, og er du på udkig efter et ledigt kontor i Frederiksbjerg eller Langnæs-kvarteret, byder områderne på både mindre og større kontorlokaler til leje. Områderne byder ligeledes på travle forretningsgader, der rummer attraktive kontorer, kontorlokaler og kontorfællesskaber, hvor du har mulighed for at leje et kontor eller blot en arbejdsplads med en række services.

 

Frederiksbjerg

Denne bydel er en del af Århus Centrum, ned mod området kaldet “Kødbyen”. Erhvervslejemålene i området er hovedsageligt kontorer, som følge dårlige trafikale muligheder for transport af større industrivarer eller produktionsprodukter. Bydelen står i følge Danmarks Statistik til at have 20.092 indbyggere, fordelt på Frederiksbjerg øst (9.666) og vestdelen af Frederiksbjerg (10.426). Indbyggerne er generelt bosiddende i lejlighedskomplekser og ejendomme på 3-7 etager, mens der i den sydlige del af byen (Jærgergårdsgade) er mindre parcelhuse.

Dertil er der opstået flere kontorhoteller i Frederiksbjerg og ind mod centrum, som følge af tendenser inden for dette og Co-working. Kontorhoteller tilbyder både lukkede og åbne kontorer med adgang til mødelokaler, forskellige netværksevents og har ofte forhandlet sig til gode rabatter hos diverse nærliggende selskaber, butikker osv.

Langenæs

Denne bydel blev skabt som resultat af en arkitetkonkurrence i 50’erne i Aarhus. Konkurrencen skulle afprøve idealer (både nye og gamle), og se på hvad Aarhus kunne bære af forskellig arkitektur. Dette har medført at langt de fleste bygninger i denne bydel har meget belysning grundet eksempelvis flotsvinduer, mens her er relativt meget plads og luft omkring og i byggerierne. Mange kontorer bærer selvfølgelig præg her af.

Kontorerne i denne bydel har generelt bedre tilkørselsforhold som følge af Marselis Boulevard, Ring 2 (O2) og Ring 1 (O1), beliggende en smugle nord for Tivoli Friheden. Samtidig stopper toget ved Kongsvang Station, hvorved transport til og fra Viby, Tranbjerg og indre by i Århus er nemt. Herfor binder toglinjen og hovedvejen denne bydel sammen med indre by.

Flere kontorhoteller er kommet frem i og omkring Aarhus Centrum. Dette tillader mindre virksomheder med 1-3 kontoransatte at klare administrationen i lækre kontorer, med gode transportmuligheder og tilkørselsforhold. Samtidig sker der lidt på kontoret. Dertil finder man givetvis folk med samme interesser. Mange kontorhoteller tilbyder også parkeringspladser foruden kontorpladsen, og gør det således også muligt for eksempelvis kørende sælgere at få gode forudsætninger for deres forretning.

Kontorhotel med parkering