Kontor til leje i Aarhus City

Aarhus City er det centrale Aarhus, der dækker Midtbyen samt områderne inden for Ringgaderne fra Trøjborg i nord, Langenæs i syd og havnefronten i øst.

Området er præget af tæt bebyggelse med ældre smukke bygninger samt et stort antal af kontor og butikslokaler. I øst vil du kunne finde den nye havnebydel Nordhavnen, der er under ombygning. Den vil i fremtiden kunne rumme mange arbejdspladser med kontorlejemål, kontorer og kontorfællesskaber.

Find ledigt kontor til leje i Aarhus C

Leder du efter et ledigt kontor i Aarhus City, vil du primært kunne finde både større og mindre kontorlokaler til leje i området omkring Domkirken. I Aarhus City’s mange stræder og torve, er antallet af kontorer ligeledes højt.

Mangler du kontorplads, og er du på udkig efter et nyt kontor til din virksomhed? Så kan du med fordel læse videre, og få information om områderne i Aarhus City og mulighederne for leje af kontorlokaler.

Herunder kan du finde beskrivelser af forskellige bydele i Aarhus, og hvad der er af fordele og ulemper i de forskellige områder.

Indre by i Aarhus

Der er mere end 55.000 indbyggere i indre by i Århus, boende i lidt over 35.000 husstande. Som følge af den høje erhvervsaktivitet ved og omkring havnen haves mere end 5.000 erhvervslejemål i indre by i Århus. Blandt alle erhvervslokalerne udgør ca. 1.600 kontorer, mens ca. 1.400 er butikker, forretninger eller showrooms.

Generelt set er det attraktivt at bo i indre by, mens dette afspejles i et højere prisniveau omkring havnen end andre steder i Aarhus – dog ses der gode netværksmuligheder for mange forskellige virksomhedstyper inden for Service, IT og transport.

Området gøres yderligere attraktivt som følge af flere faktorer. Først og fremmest – er de trafikale plusser klare ved beliggenhed i Indre By, da her er både bybusser, regionale busser og lokaltog, samt regionale tog. Hertil er her også en del parkeringsmuligheder i indre by, mens motorvejen til Århus gør det nemt for bilister at komme til og fra arbejde og møder til trods for at Århus er en større by.

Kontorlokaler ved Aarhus Havn

Aarhus Havn er en moderne havn som huser en række unikke kontorlokaler. Aarhus Havn er en stor international containerhavn og er derudover Vestdanmarks største færgehavn. Er din virksomhed på udkig efter kontorlokaler i et industrielt, internationalt og let tilgængeligt område, så kan det være en god idé at se på ledig kontor leje i Aarhus Havn.

Som følge af den store shipping industri og havnen er her mange virksomheder inden for ekspeditørbranchen, samt forskellige supportopgaver til denne branche. Herved ligger her flere IT-virksomheder, servicevirksomheder og mekanik udbydere. Dette medfører også at havnen er et attraktiv område at have kontor – selvfølgelig også på grund af beliggenheden tæt på vandet.

Nedenstående kontorlokaler er beliggende i den sydlige del af Aarhus Havn. Har du og din virksomhed et ønske om at fastsætte jer i en smuk international beliggenhed, så kan i med fordel se på nedenstående kontor.

Aarhus City dækker hele Midtbyen og områderne inden for Ringgaderne fra Trøjborg i nord, Langenæs i syd samt havnefronten i øst med den ny havnebydel Nordhavnen, der er under etablering på den tidligere containerhavn og som på et areal af 800.000m² vil komme til at rumme boliger til 8.000 indbyggere plus 15.000 arbejdspladser med kontorlejemål, kontor- og businessfælleskaber i Aarhus C..

Aarhus centrale Midtby er præget af tæt bebyggelse med gamle smukke byhuse og med en høj koncentration af butiks- og kontorlokaler. Mellem byens historiske seværdigheder finder man store og små kontorer til leje i Aarhus Midtby centreret omkring Domkirken samt en lang række smukke og hyggelige stræder, torve og pladser – med Latinerkvarteret som charmerende midtpunkt og kulisse.

Er man på udkig efter egnede kontorlokaler i Aarhus City, kan man få et overblik ved at inddele bydelen i områderne Midtbyen, Filmbyen, Nordhavnen, Vesterbro, Øgadekvarteret, Trøjborg, Frederiksberg og Langenæs.

Bliv klogere på Aarhus

Ønsker du kontorlokaler til leje i Aarhus, kan du med fordel se nedenstående video og blive klogere på denne spændende by.