Ledige kontorlokaler i Randers, Hadsten og Silkeborg

Kontor til leje i Randers

Randers er Danmarks 6. største by og ligger 39 kilometer nord for Aarhus. Randers er kendt for at være en dynamisk erhvervs- og iværksætterby.

I 2007 med sammenlægningen til en ny storkommune, blev der opført nye erhvervsområder, der rummer en lang række kontorer, kontorlokaler og kontorfællesskaber, hvor du har mulighed for at leje et kontor eller blot en arbejdsplads, hvor du deler kontor faciliteter med andre virksomheder.

Leder du efter et kontor i Randers, vil du ligeledes kunne finde moderne og attraktive kontorer i Randers Centrum og i forstæderne til Randers. Derudover huser erhvervsområderne ved Viborgvej, Århusvej og Bøsbrovej mange kontorlokaler, der har en central placering nær Randers Centrum.

I Randers vil du primært kunne finde kontorlokaler til leje i størrelsen 25 til 6.800 kvadratmeter i prislejet 400 til 1.500 kr. pr. kvadratmeter.

Find kontorlokaler til leje i Randers

Kontorlokaler i Hadsten

Hadsten er en mindre stationsby, der ligger 20 kilometer nordvest for Aarhus. Overvejer du, at leje et kontor i Hadsten, vil du primært kunne finde kontorlokaler til rimelige priser i byens erhvervskvarterer.

Et eksempel er Hadsten Erhvervspark ved Ødumvej, der huser en række velindrettede kontorer. Kontorlokalerne har ligeledes en god beliggenhed kun ti minutter til motorvejsnet. Det store erhvervsområde ved Hadstenvej rummer ligeledes en række topmoderne lejemål deriblandt kontorlokaler.

Kontor i Silkeborg

Silkeborg er en større stationsby, som ligger 35 kilometer vest for Aarhus. Søger du et kontor i Silkeborg, så huser byen en lang række attraktive kontorlokaler nær Silkeborg Centrum.

Erhvervsområderne ved navn Bavnehøjvej og Stagehøjvej huser desuden en lang række eftertragtede kontorer, kontohoteller samt kontorfællesskaber, hvor du kan leje et kontor med en række services.

Statistik for Randers

Indbyggertal: Randers 60.227

Antal husstande Randers 36.266

Antal kontorer: Randers 1.099

Antal butikker: Randers 708