Find kontorlokaler i Skanderborg

Ledige kontorer i Skanderborg

Skanderborg er en købstad godt 20 kilometer syd for Aarhus Centrum. Skanderborg er en by, der er kendt for at rumme et stort antal erhvervsområder, der ligger tæt på motorvejsnet og huser en række kontorlokaler. Leder du efter et kontor i Skanderborg, vil du især kunne finde kontorlokaler i erhvervsområderne ved Danmarksvej og Niels Bohrs vej eller i Skanderborg Centrum, der er karakteriseret ved hyggelige stræder, butikker og ledige kontorer.

En nyere lokalplan over Skanderborg baner vejen for en ny større erhvervspark, der både vil skabe arbejdspladser samt et utal af kontorlokaler, lejemål samt kontorfællesskaber.

 

Kontorlokaler i RyRy er en mindre by 25 kilometer sydvest for Aarhus, der er kendt for sine flotte grønne omgivelser. Leder du efter et kontor i Ry, vil du primært kunne finde ledige kontorlokaler i erhvervsområdet ved Skanderborgvej. Erhvervsområdet huser ligeledes kontorhoteller og kontorfællesskaber, hvor du kan leje et kontor eller blot en arbejdsplads med en række faciliteter. Ledige kontorlokaler i Odder

Odder er en stationsby 21 kilometer syd for Aarhus Centrum. Oder er især kendt for sit veletablerede erhvervsliv og smukke naturomgivelser. Leder du efter et kontor i Odder, vil du både kunne finde større og mindre kontorlokaler i Odder centrum og nærområderne.

Statistik for Skanderborg

Indbyggertal: Skanderborg 14.349

Antal husstande: Skanderborg 11.510

Antal kontorlokaler: Skanderborg 379

Antal butikker: Skanderborg 159