Kontor i Midtbyen, Filmbyen og Ny Nordhavn

Midtbyen dækker området centreret omkring Århus Domkirke. Området er præget af hyggelige stræder, butikker og torve. De kontorlokaler der udlejes i Midtbyen henvender sig primært til mindre eller mellemstore virksomheder, der beskæftiger sig inden for administration eller de kreative fag.

Indre by er konstrueret af 3 hovedveje, eller alléer om man vil; Nørre allé, Vester Allé og Sønder Allé, som hver dag har hundredtusindvis af krydsende trafikanter – enten på cykel, i bil eller bus – hvilket medfører gode eksponeringsmuligheder og gode muligheder for erhvervsdrivende som benytter butikslejemål og showrooms til at sælge eller fremvise deres varer.

Det antages, ifølge tal for sognet, at der bor omkring 27.000 på de 3 alléer alene i 2016. Hertil kommer de mange trafikanter som enten kører ind til indre by for at arbejde, studere eller for at tage færgen, samt alle dem som forlader indre by for at køre på arbejde uden for byen.

Er du på udkig efter et kontor, findes der både kontorhoteller og kontorfællesskaber i området, hvor du har mulighed for at leje et kontor eller en enkelt arbejdsplads med en række faciliteter.

 

Nordhavnen og City

Nordhavnen er en bydel under udvikling. Når bydelen er færdigbygget, vil den kunne rumme omkring 12.000 arbejdspladser samt både mindre og større kontorlokaler, kontorhoteller samt kontorfællesskaber, hvor du vil kunne leje et kontor eller blot en arbejdsplads med en række services.

Mange af kontorfællesskaberne og kontorhotellerne som er opstået i Aarhus er opstået ved eller omkring Nordhavnen, som følge af den gode udsigt og kort distance til flere attraktive restauranter som kan benyttes efter virksomhedsbesøg eller møder med virksomheder i byen.

En stor del af arbejdspladserne på og omkring havnen er inden for IT, service eller ekspedition, hvorved mange kontorlejemålene ikke bærer store præg af den forrige om nemt kan indrettes efter egne ønsker efter overtagelsen. Samtidig haves der gode transportmuligheder og ikke mindst parkeringspladser.

Filmbyen i Aarhus

Filmbyen Aarhus er placeret centralt ved Aarhus Havn. Filmbyen indeholder to moderne filmstudier med produktionslokaler, der også er velegnet til kontorlokaler. Den danske filmindustri har haft fremgang siden 90erne, seneste set ved Mads Mikkelsens fremtrædende roller både James Bond filmen Casino Royal, hvor han spiller den gamblende skurk Le Chiffre, som senere viser sig at være medlem af Spectre, samt hans ny indtaget rolle i Star Wars filmen Rogue One.

Mere end 80 virksomheder inden for medie industrien er placeret i Filmbyen, nord for Kødbyen ud til Bassin 3 i Århus Havn. Foruden disse virksomheder ligger 2 fuldt professionelle filmstudier, og uddannelsesinstitutioner og en erhvervspark. Dette gør det muligt for virksomhederne i området, at interagere på kryds og tværs for at skabe gode fremskridt.

Dertil er det muligt at leje sig ind i kontorfællesskaber i selve filmbyen, mens også kontorlokaler i størrelsen 80 til 400 kvadratmeter er mulige at leje. Dog er dette svært, idet klart det fleste kontorer er i størrelsesordenen 120-220 kvadratmeter.

Samtidig medfører de unikke lokaler i og omkring Filmbyen og havnebassinet med den super lækre udsigt ud over vandet, at mange virksomheder booker mødelokaler eller kursuslokaler her.

Leder du efter et nyt kontor til leje i Filmbyen, vil du kunne finde en række smukke kontorlokaler, der udlejes af firmaer, der har tilknytning til tv-branchen.