Kontor i Kolt, Hasselager og Brabrand.

Kontorlokaler i Kolt

Kontorlokaler i Kolt og Hasselager

Kolt og Hasselager er et forstadsområde, der har en god infrastruktur med tilknytning til motorvejsnet. Leder du efter et kontor i området, vil du både kunne finde mindre og større kontorlokaler. 

Især Hasselager huser en række industriområder, hvor det vil være muligt at finde ledige kontorlokaler. 

Find dit næste kontor til leje i Hasselager

Kontor i BrabrandMangler du ekstra kontorplads, og overvejer du at leje et kontor i Brabrand? Så vil du især kunne finde attraktive kontorlokaler i Ecopark, der åbnede i 2005 som en del af Aarhus Miljøcenter.

Ecopark er en moderne erhvervspark, der huser kontorlokaler med attraktive faciliteter, der samtidig åbner op for et fagligt netværk. Du vil således kunne finde kontorlokaler, der er fuldt udstyret til en rimelig pris.

Statistik for Århus Vest:

Indbyggertal i Århus Vest: 42.258

Antal husstande 35.512

Antal kontorer: 1.049

Antal butikker: 349

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit