Leje af kontor i Christiansbjerg og Skejby

Kontorlokaler i Aarhus

Kontorlokaler til leje i Christiansbjerg

Christiansbjerg er en bydel i stærk vækst og rummer virksomheder som Kompetencecenter for Interaktive rum og Sundheds-It og Software.Mangler du ekstra kontorplads, og søger du efter et ledigt kontor i Christiansbjerg? Så vil du i området kunne finde en del kontorlokaler samt en række kontorhoteller og kontorfællesskaber, hvor du kan leje et kontor eller blot en enkelt arbejdsplads, hvor du vil kunne dele fælles rum med en række andre virksomheder. 

Find dit nye kontor i Christiansbjerg

Kontorlokaler til leje i Skejby 

Området Skejby er hovedsæde for professionenshøjskolen VIA University College og rummer desuden Danmarks tredjestørste hospital. Søger du et kontor i Skejby, tilbyder området det attraktive kontorhus Skejby Company House, der både agerer kontorfællesskab, kontorhotel og desuden tilbyder en række øvrige moderne kontor faciliteter. I området vil du ligeledes kunne finde et andet attraktivt kontorhus, der er kaldet Skejby Park. Kontorhuset har en række kontorer i både mindre og større størrelser.

Statistik for Christiansbjerg og Skejby

Indbyggertal i Aarhus Nord: 70.641

Antal husstande 31.418

Antal kontorer: 870

Antal butikker: 395

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit