Et kontor er ikke bare et kontor!

29.10.2015 23:14

Søger du kontor i Aarhus, er der flere faktorer, du bør undersøge. Kultur er et af de vigtigste elementer i enhver virksomhed, viser en ny undersøgelse fra Deloitte. 

Deloittes nye undersøgelse involverer 3300 af verdens største forretningsledere. 87% af de adspurgte leder ser kultur som det absolut vigtigste element i enhver forretning. For at finde det perfekte kontor til leje i Aarhus er det essentielt, at dine nye lokaler reflekterer din virksomheds ønskede kultur. 

Er der kort til loftet i din virksomhed, og er autonomi vigtigt, så kan det være en god idé at finde et åbent kontor i Aarhus, hvor både leder og medarbejder arbejder under samme tag. I nutidens digitale verden bliver hændelser på arbejdspladsen nemt delt med resten af verden. En god kultur kan derfor være en springbræt til et stærkere brand, kvalificeret arbejdskraft og glade samt produktive medarbejdere. 

Læs mere om Deloittes undersøgelse

Find kontor i Aarhus

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit