Få et åbent kontor som på Facebook

26.01.2016 16:34

Åbne kontorer

Facebook’s Mark Zuckerberg har fremvist sit nye åbne kontor. Alle medarbejdere arbejder side om side. Er dette noget for dig?

Er du på udkig efter kontor i Aarhus, eller mangler du tips til indretningen, så se på den innovative teknologi-virksomhed Facebook. Virksomhedens kontorer består af kæmpe lokaler hvori alle medarbejdere arbejder side om side. Tanken er at effektivisere og forbedre kommunikationen, vidensdelingen og samarbejde samt fordre en transparent kultur.

Ulemper ved det åbne kontor

Det åbne kontor kan ikke ses som en one-size-fits-all løsning, men bør tilpasses den enkelte virksomhed. Kræver arbejdsopgaverne fuldt fokus, og bliver dine medarbejdere hurtigt distraheret, så kan det være en god idé at finde en mellemvej. Selvom det åbne kontor fostrer en åben kultur, er det hverken sikkert at kontoret kan indrettes på denne måde. Pladsmangel og indretning af de eksisterende lokaler kan også sætte en stopper for det åbne kontor.

Læs mere om Facebook’s nye kontor

Find kontor til leje i Aarhus

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit