Få styr på din virksomheds digitale markedsføring

17.10.2015 01:35

Virksomheder er i stigende grad nødsaget til at håndtere flere bolde i luften på en gang. Søger du kontor i Aarhus er det vigtigt ikke at miste overblikket over virksomhedens andre indsatsområder. Her giver vi dig nogle fif og idéer til hvordan de sociale medier kan håndteres, så du samtidig har overskud til at finde det perfekte kontor

Lav en konkret medieplan

Der er mange fordele ved først at skabe sig et overblik over sletten før kampen igangsættes. Vi foreslår derfor at din virksomhed laver en konkret medieplan for hvordan i vil prioritere sociale medier samt hvordan i vil skabe værdi på de forskellige sider.

Aktivitet er kernestenen til success

Konstant aktivitet er essentielt hvis din virksomhed vil konkurrere på den digitale krigsmark. Med nye kontorer i Aarhus C vil det virke naturligt også at forandre din virksomheds marketingsplan. Vi foreslår at skrive indlæg på de største sociale medier som Facebook, LinkedIn og Twitter mindst 2 gange om ugen. Skab opmærksomhed om jeres virksomhed så i kan udvikle jer til en moderne virksomhed.

Læs mere om marketingsstrategier til de sociale medier

Find kontor i Aarhus

 

 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit