Indretning af kontor – er det noget, du skal bruge tid og penge på?

07.05.2019 08:14

Når du har fundet et nyt kontor til din virksomhed, skal du have nogle kontormøbler ind i lokalet. Det er lidt en nødvendighed, for at det bliver brugbart for dig. Der er dog mange, der er i tvivl om, om de skal bruge tid og penge på indretningen. I dette indlæg gør vi dig klogere på indretningen af kontoret. Vi giver vores besyv på, om du skal bruge tid og penge på det.

Tid – ja!

Du spørger nok: ”Kan det betale sig at bruge tid på?” Vores svar er helt sikkert, at det kan det helt sikkert. Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal bruge flere uger på det. Hvis du blot bruger en smule tid på at gøre indretningen af kontoret lidt hyggelig, kan det gøre en stor forskel. Men hvorfor er det lige, du skal bruge tid på det? Nu skal du høre. Når du har en virksomhed, vil der helt sikkert fra tid til anden komme kunder, samarbejdspartnere og lignede forbi til møder og aftaler. Når de kommer til dit kontor første gang, skal du gøre et godt førstehåndsindtryk. Det er ikke kun dig som person, der repræsenterer din virksomhed. Dine kontorlokaler vil også repræsentere din virksomhed. Ved at bruge lidt tid på indretningen kan du gøre det mere indbydende. Det kan gøre en større forskel, end du lige tror. Derudover vil det også være sjovere for dig og dine medarbejdere at være i kontorlokalerne. Der vil nemlig være brugt tid på at gøre det indbydende og hyggeligt.

Penge – ikke nødvendigvis

Vi er nu kommet med vores mening om, at det helt sikkert er værd at bruge tid på indretningen. Du tænker sikkert, at det også er lig med en masse penge, der skal bruges på indretningen. Det behøver det dog ikke nødvendigvis at være. Du behøver ikke at indrette kontorlokalerne med smarte (og ikke mindst dyre) designermøbler. Du kan sagtens gå lidt mere enkelt til værks. Du kan også vælge brugte kontormøbler. Du kan nemlig sagtens få en lækker indretning, selvom du køber brugte kontormøbler. Hvor mange penge, du vil bruge på projektet, er derfor helt op til dig.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit