Kontor til leje i CeresByen i Aarhus

27.04.2016 13:53

I den snart nye, spændende bydel CeresByen kan du leje et kontor med indflytning i 2017. 

I den nye bydel i Aarhus kan du nu leje et kontor, der i 2017 vil være indflytningsklart. Kontoret vil være beliggende i bydelen Ceres Plaza, der er udviklet i samarbejde med Aarhus Kommune og i alt omfatter 140.000 kvadratmeter byggerri. 

Bydelen kommer til at huse kontorbygninger, kulturinstitutioner, uddannelsesinstitutioner, bolig, detail m.m. Det bliver dermed en attraktivt levende område at blive en del af. 

Ceres Plaza
Ceres Plaza er en bygning på otte etager, der markerer sig i bybilledet. Fra Ceres Plaza vil der være omkring ti minutters gang til Aarhus Centrum med Banegården, shopping muligheder og et utal af spisesteder. 

Lejemålet vil leve op til alle de nyeste krav til et bæredygtigt arbejdsmiljø og selve byggeriet vil have fokus på bæredygtighed også. Du vil have mulighed for at leje mellem 643 og 2.684 kvadratmeter. 

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit