Møbler til virksomhedslokalerne – hvad skal du huske?

07.05.2019 08:16

Når du har en virksomhed, er det selvsagt, at du skal have skriveborde og kontorstole til dine medarbejdere. Det kommer nok ikke som den store overraskelse. Der er dog mange andre møbler, du skal huske, når du skal indrette virksomhedslokalerne. I dette indlæg har vi samlet inspiration til de møbler, du skal huske. Der er nemlig helt sikkert nogle, du glemmer i farten. Læs med, og få alle møbler med til virksomhedslokalerne.

Opbevaring, opbevaring, opbevaring

Opbevaring er en vigtig del i virksomheden. Der kan være en masse papirer, mapper, demomodeller og lignende, som skal opbevares et sted. Men hvor er det lige, det skal opbevares? Det er en fordel at have reoler, skabe, skænke og lignende, hvor du kan opbevare alle disse ting. Nu skal du ikke bare købe opbevaringsmøbler i blinde. Det skal selvfølgelig være noget, der passer til formålet. Gør dig derfor nogle tanker om, hvad du skal have opbevaret, og hvad den bedste løsning er til det.

Gør noget ud af indretningen i mødelokalerne

Når du har en virksomhed, har du sikkert møder med medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere fra tid til anden. Du har sikkert et mødelokale til formålet, men hvordan er det indrettet? Mødelokalet bliver ofte overset, da det ofte ikke bruges hver dag. Det er dog et vigtigt rum. Dem, du har møde med, skal nemlig føle sig godt tilpas. Det er derfor vigtigt, at du grundigt overvejer møblerne i mødelokalet. Det er ikke i forhold til borde og stole. Det er mere i forhold til billeder, lamper og lignende, der gør rummet indbydende. Er rummet indbydende, vil den besøgende føle sig mere tilpas.

Har du en reception med et venteområde?

Har du nogle forholdsvis store virksomhedslokaler, hvor der også er en reception? Det er smart at have en reception. Her kan de besøgende nemlig melde sin ankomst, hvor de efterfølgende kan blive hentet af den rigtige medarbejder. Den besøgende kan nogle gange skulle vente nogle få minutter. Det kan derfor være en fordel, hvis der er en sofa eller en stol, hvor vedkommende kan sidde ned i mellemtiden. Det gør det mere behageligt for den besøgende.

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit