Ledige kontorlokaler i Randers, Hadsten og Silkeborg

Kontor i Randers

Kontor til leje i Randers 

Randers er Danmarks 6. største by og ligger 39 kilometer nord for Aarhus. Randers er kendt for at være en dynamisk erhvervs- og iværksætterby.

I 2007 med sammenlægningen til en ny storkommune, blev der opført nye erhvervsområder, der rummer en lang række kontorer, kontorlokaler og kontorfællesskaber, hvor du har mulighed for at leje et kontor eller blot en arbejdsplads, hvor du deler kontor faciliteter med andre virksomheder. 

Leder du efter et kontor i Randers, vil du ligeledes kunne finde moderne og attraktive kontorer i Randers Centrum og i forstæderne til Randers. Derudover huser erhvervsområderne ved Viborgvej, Århusvej og Bøsbrovej mange kontorlokaler, der har en central placering nær Randers Centrum.  

I Randers vil du primært kunne finde kontorlokaler til leje i størrelsen 25 til 6.800 kvadratmeter i prislejet 400 til 1.500 kr. pr. kvadratmeter.

Find kontorlokaler til leje i Randers

Kontorlokaler i Hadsten

Hadsten er en mindre stationsby, der ligger 20 kilometer nordvest for Aarhus. Overvejer du, at leje et kontor i Hadsten, vil du primært kunne finde kontorlokaler til rimelige priser i byens erhvervskvarterer. 

Et eksempel er Hadsten Erhvervspark ved Ødumvej, der huser en række velindrettede kontorer. Kontorlokalerne har ligeledes en god beliggenhed kun ti minutter til motorvejsnet. Det store erhvervsområde ved Hadstenvej rummer ligeledes en række topmoderne lejemål deriblandt kontorlokaler.

Kontor i Silkeborg  

Silkeborg er en større stationsby, som ligger 35 kilometer vest for Aarhus. Søger du et kontor i Silkeborg, så huser byen en lang række attraktive kontorlokaler nær Silkeborg Centrum.

Erhvervsområderne ved navn Bavnehøjvej og Stagehøjvej huser desuden en lang række eftertragtede kontorer, kontohoteller samt kontorfællesskaber, hvor du kan leje et kontor med en række services.

Statistik for Randers

Indbyggertal: Randers 60.227

Antal husstande Randers 36.266

Antal kontorer: Randers 1.099

Antal butikker: Randers 708

Søg efter kontorlokaler

Lokalebasen.dk er en portal, der har samlet danske erhvervslokaler til leje og til salg inden for kontor, produktion og lager.

Bestil information om de kontorlokaler, som du finder interessante, og få etableret den første kontakt til udlejer.

Find traditionelle kontorer til leje:

» Find ledige lokaler NU

» Vil du være udlejer?

Kontor til leje Aarhus

Mindre servicerede kontorlokaler

Kontorfællesskaber.dk giver overblik over alle danske kontorhoteller. I forhold til traditionelle kontorlokaler kan der være mange fordele ved leje af kontor i et kontorhotel - eks. fleksible lejevilkår og minimale startomkostninger.

Start Dit Eget Iværksætterselskab

Har du altid drømt om at start din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du oprette et iværksætterselskab på kun 2 timer! Derudover slipper du for besværet med dokumenthåndtering. Læs mere her:

Indretnings/arkitektur virksomheden Danielsens Spaceplanning hjælper andre virksomheder med optimal indretning af deres lokaler. 

Drop spildtiden. GoEdit.

Det har aldrig været lettere at få hjælp til korrekturlæsning, gennemgang af dokumenter eller redigering af billeder end nu. Med GoEdit.

Besøg GoEdit